Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Дата: 16.05.2022 10:28
Кількість переглядів: 249

1. Найменування. Славська селищна рада Стрийського району Львівської області.

2. Місце знаходження. Україна, 82660, Львівська область, Стрийський район, смт.Славське, вул. Івасюка, 24.

3. Код ЄДРПОУ: 04370314

4. Категорія предмета закупівлі: роботи

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Будівництво централізованої мережі водопостачання та водовідведення з комплексом очисних споруд на території Славської селищної ради в межах населених пунктів Верхня Рожанка, Нижня Рожанка, Волосянка, Ялинкувате, Хащованя Стрийського району Львівської області» 

6. Дата оголошення. 16.05.2022 рік.

7. Процедура закупівлі: відкриті торги.

8. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно з технічним завданням.

9. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:                     Роботи і матеріальні ресурси, що використовуються для виконання робіт повинні відповідати державним стандартам, будівельним нормам: ДСТУ Б. Д 1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва»; ДБН А.2.2-3:2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво»; Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво; ДСТУ-Н Б Д 1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва»;  ДСТУ Н Б Д 1.1-9:2013 «Настанова щодо визначення вартості та трудомісткості робіт з перевезення будівельних вантажів власним автомобільним транспортом будівельних організацій при складанні договірної ціни та проведення взаєморозрахунків за обсяги виконаних робіт»; ДСТУ Н Б Д 1.1-3:2013 «Настанова щодо визначення загальновиробничих і адміністративних витрат та прибутку у вартості будівництва»; ДСТУ Н Б Д 1.1-5:2013 «Настанова щодо визначення розміру коштів на титульні тимчасові будівлі та споруди і інші витрати у вартості будівництва»; ДБН А.3.2-2-2009  «Охорона праці і промислова безпека в будівництві, перелік робіт» та іншим нормативним документам відповідно до технічних вимог. Проектно-кошторисна документація повинна відповідати вимогам Закону України «Про архітектурну діяльність»; Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»;  Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 45, зареєстрованому Міністерством юстиції України 1 червня 2011 року за № 651/19389; державним будівельним нормам (ДБН). Згідно ч.1 ст.31 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності проектна документація розробляється у порядку , встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування, з урахуванням вимог містобудівної документації та вихідних даних і дотримання вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил та затверджується замовником. Експертиза проекту проводиться в установленому Кабінетом Міністрів України порядку експертними організаціями незалежно від форми власності, які відповідають критеріям, визначеним центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері будівництва, архітектури, містобудування.

10. Строк виконання робіт: до 31 грудня 2023 року.

11. Очікувана вартість предмета закупівлі: 11 790 000,00 гривень (з ПДВ).

12. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована відповідно до Настанови з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво.

13.Обгрунтування розміру бюджетного призначення:  Розмір бюджетного призначення визначено згідно бюджету Славської селищної ради на 2022 рік, Програмою охорони навколишнього природного середовища Славської селищної ради на 2022 рік затвердженою рішенням Славської селищної ради № 1414 від 22.12.2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь