Пошук

Повідомлення про оприлюднення Проекту детального плану території  для розміщення всесезонного туристичного комплексу на території Славської селищної ради за межами населеного пункту с. Волосянка Стрийського району Львівської області (ДПТ) та Звіту п

Дата: 01.07.2022 20:33
Кількість переглядів: 738

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінкудетального плану території  для розміщення всесезонного туристичного комплексу на території Славської селищної ради за межами населеного пункту с. Волосянка Стрийського району Львівської області.

Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, впорядкування території з метою розміщення всесезонного туристичного комплексу на території Славської селищної ради. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Славської селищної ради від 20.08.2021р.654.  

 Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Славська селищна рада Стрийського району Львівської області (82660, Львівська обл., Стрийський р-н, смт. Славське, вул. В. Івасюка, буд. 24).

   Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Розробник СЕО – ТзОВ «Центр Проект ЛТД».

Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 02 липня 2022 року по 02 серпня 2022 року.    

  Із проектом містобудівної документації, пояснювальною запискою,  звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на веб-сайті https://slavska-gromada.gov.ua/ (Славська селищна рада), або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні адмінбудинку Славської селищної ради за адресою: Львівська обл.., Стрийський р-н., смт Славське, вул.В.Івасюка,24  у період з 09:00 год. до 18:00 год.

02.08.2022р. відбудеться громадське слухання проекту детального плану території для розміщення всесезонного туристичного комплексу на території Славської селищної ради за межами населеного пункту с. Волосянка Стрийського району Львівської області в приміщенні за адресою Львівська обл., Стрийського р-н., смт Славське, вул. Шептицького,3 

Початок о 15:00 год. 

     Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 02.08.2022р. включно до відділу архітектури та містобудування Славської селищної ради через Центр надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: slavske_rada@ukr.net

     Відповідальною посадовою особою Славської селищної ради за організацію розгляду пропозицій є начальник відділу архітектури та містобудування Кончевич Олег Андріанович. Телефон для довідок: 03251-42 566 

     Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проєкту є Славська селищна рада Стрийського району Львівської області.      

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

       Додаток 1

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь