Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Дата: 02.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 276

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації "Капітальний ремонт адміністративного будинку Славської селищної ради по вул. Шевченка, 33 с. Волосянка Стрийського району Львівської області", виконаній  відповідно до вимог Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво».

Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний Товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА"311/11/21 від 23.11.2021 року. Документація затверджена рішенням сесії Славської селищної ради. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на об’єкт "Капітальний ремонт адміністративного будинку Славської селищної ради по вул. Шевченка, 33 с. Волосянка Стрийського району Львівської області"  визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Славської селищної ради на 2022 рік”

Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено відповідно до Настанови з визначення вартості будівництва та згідно із зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: "Капітальний ремонт адміністративного будинку Славської селищної ради по вул. Шевченка, 33 с. Волосянка Стрийського району Львівської області". Очікувана вартість предмету закупівлі складає 2414213,00 грн. в тому числі ПДВ.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь