ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТА ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 14.03.2024 12:51
Кількість переглядів: 32

Замовник: Славська селищна рада Стрийського району Львівської області

Предмет Закупівлі: Квадрокоптери (код ДК 021:2015: 34710000-7 Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном).

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 28611000,00 грн.

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі розроблені виходячи з конкретної моделі товару. Зокрема, відповідні технічні параметри по кожному з квадрокоптерів визначені, виходячи із наявної у вільному доступі інформації виробника відповідного товару.

При цьому, спосіб підтвердження якості товару визначено умовами тендерної документації, яка оприлюднена у встановленому порядку.

 

Обґрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі та бюджетних призначень.

Загальна кількість товару визначена відповідно до потреб військових частин, що оформлена відповідними запитами, що надійшли на адресу органу місцевого самоврядування.

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена річним планом закупівель на 2024 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

Відповідно до розрахунків вартості товару шляхом аналізу комерційних пропозицій потенційних постачальників, ринкових цін на дату оголошення процедури закупівлі, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 28611000.00  з ПДВ та відповідає обсягу бюджетних призначень згідно прийнятого рішення органу місцевого самоврядування.

Розмір бюджетних призначень визначений відповідно до прийнятого у встановленому порядку рішення Славської селищної ради.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь