Рішення виконавчого комітету Славської селищної ради №№7 від 09.07.2019 «Рішення виконавчого комітету №7 від 09.04.2020»

Кількість переглядів: 335
Скликання: Рішення виконавчого комітету
Сесія: №7 від 09.07.2019
Тип документу: Рішення виконавчого комітету Славської селищної ради
Дата прийняття: 09.07.2019
Дата оприлюднення: 09.04.2020
Номер документу: №7 від 09.07.2019
Назва документу: Рішення виконавчого комітету №7 від 09.04.2020
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження обсягів виконання робіт дефектного акту на будівельні роботи по об’єкту «Капітальний ремонт комунальної дороги по вул.. Гірська від перетину з вул.. Шевченка до будівлі церкви в с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської област (0.05 МБ)
  2. Про затвердження обсягів виконання робіт дефектного акту на будівельні роботи по об’єкту «Поточний ремонт приміщення Народного дому (музичний кабінет Славської ДМШ) в смт. Славське Сколівського району Львівської області». (0.05 МБ)
  3. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт комунальної дороги по вул.. Гірська від перетину з вул.. Шевченка до будівлі церкви в с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області». (0.05 МБ)
  4. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт приміщення Народного дому (музичний кабінет Славської ДМШ) в смт. Славське Сколівського району Львівської області». (0.05 МБ)
  5. Лист присутності (0.02 МБ)
  6. Про безоплатну передачу вуличного освітлення, що знаходяться на балансі Славської селищної ради баланс КП «Громадське господарство » (0.03 МБ)
  7. Порядок денний виконкому (0.19 МБ)
  8. Про присвоєння адреси житловому будинку по вул.. Гуцульській у с. Волосянка Сколівського району Львівської області. (0.18 МБ)
  9. Про присвоєння адреси житловому будинку по вул.. А.Волошина у смт. Славське Сколівського району Львівської області (0.18 МБ)
  10. Про присвоєння адреси житловому будинку по вул.. В. Стуса у смт. Славське Сколівського району Львівської області. (0.18 МБ)
  11. Про присвоєння адреси житловому будинку по вул.. Т.Шевченка у смт. Славське Сколівського району Львівської області. (0.18 МБ)
  12. Про затвердження обсягів виконання робіт дефектного акту на послугу по очищенню берегів річок від засмічення,дерев та водної рослинності в смт. Славське Сколівського району Львівської області. (0.04 МБ)
  13. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва ‘’Послуги по очищенню берегів річок від засмічення, дерев, та водної рослинності в смт. Славське Сколівського району Львівської області’’. (0.04 МБ)
  14. Протокол (0.2 МБ)
  15. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва ‘’Поточний ремонт комунальної дороги по вул.Крушельницької (від перетину з вул.. Волошина до буд.19) в смт. Славське Сколівського району Львівської області’’. (0.06 МБ)
  16. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва ‘’Поточний ремонт комунальної дороги по вул.Лесі Українки (від будинку 21 Б до будинку №36 протяжністю 500м) в смт. Славське Сколівського району Львівської області’’. (0.06 МБ)
  17. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва ‘’Поточний ремонт комунальної дороги по вул.Павлюківський потік с.Ялинкувате Сколівського району Львівської області’’. (0.06 МБ)
  18. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва ‘’Поточний ремонт комунальної дороги по вул.Зелена с.Волосянка Сколівського району Львівської області’’. (0.06 МБ)
  19. Про присвоєння адрес (0.18 МБ)
  20. Про затвердження Положення про комісію з питань легалізації трудових відносин та зайнятості населення, благоустрою та санітарного стану території, справляння місцевих податків і зборів, дотримання вимог екологічного, природоохоронного та земельного (0.2 МБ)
  21. Про надання дозволу Комунальному підприємству ‘’Громадське господарство’’ на проведення робіт по очищенню берегів річок від засмічення, дерев, та водної рослинності в смт. Славське Сколівського району Львівської області’’. (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь