Схід та Захід разом!

Дата: 02.04.2018 17:58
Кількість переглядів: 1003

ГО «СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ НАЗАВЖДИ», Волонтерський центр, Славська селищна рада та ветерани АТО Славської ОТГ спільно організували культурно-відпочинкову та оздоровчу програму для ветеранів АТО, їхніх дітей, дітей поранених ветеранів АТО, дітей загиблих та полонених учасників АТО з Луганської, Донецької, Рівненської, Тернопільської та Харківської областей.

Для учасників проекту організована екскурсія до наскельної дерев'яної фортеці Тустань, водоспаду Кам’янка; відвідали картинну галерею «Махіm», боулінг клуб та познайомились з творчістю місцевого музичного колективу «Баламути».

Ми щиро вдячні нашим партнерам, які долучились до реалізації цього проекту, Державному підприємству «Славське лісове господарство» в особі Кокоця С.Ю.; музичному колективу «Баламути»: Мичко Володимиру та Мичко Ігору, Бечкало Руслану; Славському ЗЗСО в особі Кобилінця Л.І., картинній галереї «Махim» в особі Ареф’євої О.С. та боулінг клубу в особі Винника О.В.

Щиро віримо та переконані – схід та захід єдині в своїй країні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь