Керівник ЗЗСО Cлавської ОТГ взяла участь у ІІ модулі освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академії директорів»

Дата: 26.09.2018 11:08
Кількість переглядів: 1568

На Львівщині за сприяння департаменту освіти і науки України пройшов ІІ модуль освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академія директорів». Щоб взяти участь у цьому змістовному освітньому форумі керівники освітніх установ подали заявки і 100 представників Львівської області пройшли конкурсний відбір. Представницею Славської ОТГ була керівник Верхньорожанківського ЗЗСО I-II ст. - Пинів Оксана Іванівна

В рамках освітнього курсу учасники обговорювали важливі питання, які стосуються інновацій в управлінні навчальними закладами за участю цікавих спікерів, мали можливість зустрітися з міністром освіти і науки України – Л.М.Гриневич, заступником міністра освіти і науки України – П.К.Хобзеєм, директором департаменту освіти і науки України у Львівській обл. – Л.С.Мандзій, народним депутатом України – О.Юринець. «Академія директорів» була проведена у цікавому форматі тематичних дискусій, клубних дебатів, майстер-класів, зустрічей та діалогів. Учасники-новатори мали змогу збагатитися знаннями у різних напрямках, зокрема, в управлінських компетенціях з фандрейзингу, якісному плануванні мікропроектів, фінансовій грамотності тощо. За три дні освітнього курсу освітяни отримали безліч нових ідей, зарядилися позитивом від спілкування з активними людьми та готові впроваджувати інновації у школах.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь