Коли ми разом, нас все під силу. Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2018 18:32
Кількість переглядів: 803

Щодня ми прокидаємось, кудись біжимо, щось робимо і в цій суцільній метушні, навіть не замислюємось наскільки ми щасливі. Сьогодні, 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю ми хочемо звернутись до кожної людини, якій довелося зустрітись з цією проблемою віч-на-віч: «Спасибі вам за вашу мужність та терпеливість. Щодня борючись з незручностями, болем та поглядами збоку ви своїм прикладом надихаєте всіх та спонукаєте до дій. Це інший стиль життя, який дарує світу глобальні зміни, унікальних та неповторних особистостей, коли прикладом є кожна людина з особливими потребами».

У світі кожен з нас є неповторний і особливий, а коли ми разом – будь-яка вершина нам під силу! Тож підтримуймо один одного і будьмо толерантними.

Департамент соціального захисту населення ЛОДА спільно з Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності провели форум "Державна політика та соціальний захист осіб з інвалідністю", у якому взяли участь представники Сласької ОТГ. 

«Будь яка перешкода, незначна для звичайної людини, для особи з інвалідністю може стати неподоланною! Це означає, що влада повинна забезпечити потреби таких людей». - зазначив керівник Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь