Пошук

З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2019 16:28
Кількість переглядів: 1165

Дорога громадо Славської ОТГ та мешканці Сколівщини! Ще один рік став частиною нашої історії. Для кожного з нас він був особливо важливий. Ми працювати на результат та відстоювали свою думку. Як громада ми разом росли і розвивались. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійсненних мрій та сподівань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку нашого міста та формування його позитивного іміджу.

Від щирого серця вітаю всіх Вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Нехай рік Новий буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Нехай ваша праця завжди буде потрійною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими! Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов'ю, надією та вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, миру та злагоди в сім'ї.

Я переконаний, що 2020-й стане роком нових звершень, що разом ми працюватимемо на розвиток успішної, міцної і багатої громади. І наша Славська ОТГ стане міжнародною культурно-туристичною столицею Карпат, а весь Сколівський район – привабливим туристичним центром України.

Тож нехай нас ніколи не покидає оптимізм, окриляє надія, зміцнює віра та береже доля! Нехай у кожному домі буде тепло і затишок, а в кожній сім'ї - любов і дитячий сміх. Усім нам – мирного неба над головою, спокою і душевного тепла.
 

 

З повагою

Славський селищний голова

Володимир Бега

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь