З Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2019 16:28
Кількість переглядів: 1206

Дорога громадо Славської ОТГ та мешканці Сколівщини! Ще один рік став частиною нашої історії. Для кожного з нас він був особливо важливий. Ми працювати на результат та відстоювали свою думку. Як громада ми разом росли і розвивались. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійсненних мрій та сподівань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку нашого міста та формування його позитивного іміджу.

Від щирого серця вітаю всіх Вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Нехай рік Новий буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Нехай ваша праця завжди буде потрійною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими! Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов'ю, надією та вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, миру та злагоди в сім'ї.

Я переконаний, що 2020-й стане роком нових звершень, що разом ми працюватимемо на розвиток успішної, міцної і багатої громади. І наша Славська ОТГ стане міжнародною культурно-туристичною столицею Карпат, а весь Сколівський район – привабливим туристичним центром України.

Тож нехай нас ніколи не покидає оптимізм, окриляє надія, зміцнює віра та береже доля! Нехай у кожному домі буде тепло і затишок, а в кожній сім'ї - любов і дитячий сміх. Усім нам – мирного неба над головою, спокою і душевного тепла.
 

 

З повагою

Славський селищний голова

Володимир Бега

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь