Пошук

Відбулося чергове засідання методичного об’єднання працівників психологічної служби закладів освіти Славської селищної ради

Дата: 03.04.2019 11:36
Кількість переглядів: 744

19.03.2019 р. відбулося чергове засідання методичного обєднання працівників психологічної служби закладів освіти Славської селищної ради. Фахівці, які атестуються в цьому навчальному році, в цікавій формі поділилися з колегами власним досвідом роботи.

Практичний психолог Верхньорожанківського ЗЗСО І-ІІ ступенів Стасів Галина Андріївна представила відеозвіт з проблеми "Формування життєтворчих цінностей особистості шляхом надання різних форм психологічної допомоги", продемонструвала вправи з пісочної терапії. Практичний психолог Славського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Климович Марія Олексіївна у презентації на тему "Створення умов для особистісного розвитку кожного здобувача освіти, формування адекватних способів поведінки" поділилася корисними здобутками профілактичної роботи зі школярами та батьками: перегляд та обговорення мультфільмів, відеороликів на теми булінгу, насильства, толерантності. Також Марія Олексіївна залучила колег до практичного заняття з арт-терапії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь