Як автоматизовано планувати бюджет та контролювати його виконання? Про це та інше на тренінгу "Автоматизація бюджетних видатків"

Дата: 11.07.2019 09:57
Кількість переглядів: 920

4-5 травня 2019 р. у Львові відбувся тренінг «Автоматизація бюджетного процесу в ОТГ», Славську ОТГ представляла Галюк Марта – спеціаліст відділу фінансів.

Учасники від громад дізналися:
- які з
явилися нові можливості аналізу доходів бюджету громад, в т.ч. за 100% платників місцевих податків і зборів, які надає наше Е-рішення;
- як автоматично формували аналітичні звіти про доходи, видатки;
- як автоматизовано планувати бюджет та контролювати його виконання.
 - "Бюджетний модуль", який впроваджується в громадах проекту "Е-рішення", не тільки щодня моніторити 100% доходів, витрат, та їх сторін, але й бачити, аналізувати витрати громад за індивідуальним підходом, виконання кожного з проектів, Програм, затвердженої відповідно до ПЦМ;
Всі громади отримали індивідуальні консультації щодо впровадження "Бюджетного модуля" - в кожній ОТГ наявні свої особливості ведення бюджету, які були враховані у системі "Бюджетного модуля".
Також представникам громад було презентовано можливість виносити будь-які дані на Дашборди, що спростить сприйняття інформації та допоможе побачити як цілісну картину по громаді, так й окремо по кожному напрямку.


Відтепер громади зможуть витрачати зекономлений час на впровадження аналітичних рішень, які спрямовані на розвиток громади та збільшення місцевих бюджетів. Кілька з таких рішень було презентовано й під час зустрічі: аналіз та моделювання бюджету громади та економічне прогнозування з використання можливостей "Бюджетного модуля", ГІС та відкритих даних.


Проект "Е-рішення для громад" реалізується Центром Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь