Пошук

7:1. Блискуча перемога команди СК "Славсько"

Дата: 06.08.2019 09:37
Кількість переглядів: 1363

У неділю, 4 серпня 2019 р. на Центральному стадіоні Славська команда СК «Славсько» зіграла матч-відповідь проти ФК «Опір» (м. Сколе) в рамках ¼  кубку з футболу до Дня Незалежності України. Арбітр матчу – Маринець Олег.

Цього разу фортуна цілком була на боці нашої команди. Перший тайм «Славсько» виграло «в суху», забивши три голи: 1 гол – Р. Ільків (з передачі В. Греба), 2 – В. Греб (з передачі Р. Ільківа), 3 – В. Греб (з передачі Демяна). Не на руку суперникам зіграло ще й те, що один з гравців ФК «Опір» отримав червону карточку та був дискваліфікований з поля. Тож, до кінця матчу команда грала в меншості.

Другий тайм не став сюрпризом, команда СК «Славсько» не збавила темпу. В. Греб (з передачі Р. Ільків та М. Ціка) забив 2 гол, і ще один – М. Демян. До того ж, на початку другого тайму прикра помилка одного з гравців команди «Опір» – гол у свої ворота – принесла нашій команді ще одне очко. Протягом усього матчу «Опір» не раз атакував наші ворота, однак тільки одна спроба виявилась результативною.

7:1! СК «Славсько» здобуло впевнену перемогу. Вітаємо, нашу команду, дякуємо за професійну гру та чекаємо нових захоплюючих матчів.

Нагадаємо, що 28 липня у м. Сколе виграла команда ФК «Опір» з рахунком 4:2.

За підсумками проведених матчів команда СК «Славсько» пройшла до півфіналу, де зіграє матчі проти «Беркута» (с. Тухля) та «Карпати» (с. Верхнє Синьовидне). Ну а 24 серпня очікуйте на фінал кубку, який відбудеться у селищі Славське на Центральному стадіоні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь