У нас запрацював Центр надання адміністративних послуг

Дата: 29.10.2019 15:48
Кількість переглядів: 3037

Щоб отримання адміністраивних послуги для мешканців громади, яка має чималу площу у 1748 га, стало комфортним, тут, у Славській громаді, відразу задумувалися про створення ЦНАПу. І вирішили з цим не затягувати. Спочатку керівництво ОТГ прийняло рішення про виділення приміщення, загальною площею 92,48 м2, під основний офіс ЦНАП в адміністративній будівлі селищної ради, що перебуває у комунальній власності Громади. А вже до кінця 2018 року його відремонтували. Офіс ЦНАПу відповідає вимогам відкритого простору і за площею підходить для інтеграції максимальної кількості послуг. В основному офісі облаштували 5 робочих місць, 1 місце для відвідувачів та 3 відокремленні робочі місця у старостатах.

Славська селищна об’єднана територіальна громада включає 8 населених пунктів.  Перші вибори відбулися 29 жовтня 2017 року. Населення – 8 566 осіб. 

  ЦНАП ОМС (ОТГ) створений рішенням селищної ради 26.06.2018 року. Цим же рішенням затверджено Положення про ЦНАП.

Громада отримала від  «Програми "U-LEAD з Європою»:  • інституційну допомогу (консультування, нормативні документи, інтеграція послуг, структура та штат ЦНАП тощо); • навчання персоналу, підвищення його кваліфікації; • допомогу у роботі з мешканцями в аспекті інформування та залучення до діяльності ЦНАП; • допомогу у розробці плану приміщення із зонуванням робочих місць; • надання меблів та комп’ютерної техніки; • надання системи е-документообігу.

У підсумку отримали інституційну модернізацію ЦНАПу ОМС (ОТГ) з інституційним створенням 3 ВРМ; фізична модернізація основного офісу ЦНАП і 3 ВРМ; проведення ремонту, закупівля меблів, комп’ютерної техніки; впровадження системи е-документообігу «Вулик».

Також, поруч із входом в приміщення розмістили інформаційну вивіску ЦНАПу з контактними даними та графіком його роботи. Поруч передбачається місце для безоплатної стоянки автомобільного транспорту відвідувачів. 

Саме приміщення поділяється на відкриту та закриту частини. У відкритій частині здійснюється прийом, консультування, інформування та обслуговування суб’єктів звернення. Відкрита частина містить: сектор прийому; сектор інформування; сектор очікування і сектор обслуговування. 

Для висловлення суб’єктами звернень зауважень і пропозицій щодо якості надання адміністративних послуг сектор інформування облаштовано відповідною скринькою. Для відвідувачів, які до ЦНАПу приходять разом з дітьми, облаштований дитячий куток. 

Закрита частина призначена виключно для опрацювання документів, пошти, надання консультацій з використанням телефонного зв’язку, а також збереження документів, справ, журналів обліку/реєстрації, розміщення архіву. У цій частині розміщено обладнання для виготовлення закордонних паспортів.

Кожне робоче місце для прийому суб’єктів звернення обладнане сучасним комп’ютерним обладнанням та меблями, стільцем для відвідувача.

В основному офісі ЦНАП планується надавати 11 груп послуг, з яких 2 – послуги соціального характеру і Пенсійного фонду (однак це поки що у найближчій перспективі). 

Нагадаємо, що Славська ОТГ отримала підтримку у створенні ЦНАПу в 1 раунді від "Програма U-LED з  Європою" та була єдиною та першою в Львівській області, кому вдалось її отримати.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь