У смт. Славське відбувся туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах»

Дата: 12.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 1786

Фото без опису

11 грудня у смт. Славське відбувся туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах».Захід такого формату відбувався у Славській ОТГ вперше. До участі було запрошено представників з різних сфер туристичного бізнесу не тільки Славська, а й усіх карпатських областей.

З вітальним словом виступили голова Славської ОТГ Володимир Бега та начальниця Управління туризму та курортів ЛОДА Наталія Табака, які розповіли про стан туристичного бізнесу в Славській ОТГ та Львівській області загалом.

Фото без опису

Ганна Сидоренко, засновниця та генеральна директорка компанії «Карпати.інфо», розповіла про основні світові та українські тенденції розвитку туристичної сфери.

Фото без опису

А також зазначила: «Можна вивести таку формулу гарного відпочинку:місцина+власник закладу+мешканці+цікаве активне дозвілля +прийнятна ціна+свіже повітря+чиста вода+органічна місцева їжа+гарне спілкування+історична складова = гарний відпочинок».

Фото без опису

 

  • Налагодження бізнес процесів.

 Оксана Черепанич, голова комісії туризму та курортів у Львівській області в Громадській раді при Львівській ОДА,з власного досвіду розповіла про налагодження бізнес-процесів у туристичній сфері: «Кожен керівник повинен правильно організувати свій бізнес, а це означає правильно розподілити обов’язки, визначити відповідальну особу за певний процес, правильно та чітко сформулювати завдання, і найголовніше – виробити в себе навичку перевіряти виконання робіт. Пам’ятайте, що ваші працівники беруть приклад з Вас, тож, якщо встановлюєте правила, то в першу чергу виконуйте їх самі».

Фото без опису

  • Порушувалась також тема підбору та навчання персоналу для сфери HoReCa

 «Шукайте «свого» працівника, тобто людину, яка матиме схожі з вами цінності та погляди на життя. Це ви повинні визначити на етапі співбесіди. У перший день роботи для новачка важливо, щоб його добре прийняли, тож, знайдіть для нього наставника, який зможе навчити його всього необхідного», - підкреслила Ольга Добровольська, засновниця рекрутингової агенції Red Berry та HR-директорка курортного готелю «ТАОР-Карпати».

  • Ірина Женчур, заступниця директора ТзОВ «Карпати.інфо» та директорка з розвитку школи іноземних мов «КISchool», під час свого виступу наголосила, що кількість іноземців, які бажають відвідати Карпати щороку збільшується. Однак для них важливо отримати якісні послуги, а для цього потрібне знання англійської мови.

Організатори наголосили, що форум є лише першим із запланованих заходів, які покликані допомогти у розвитку Славської ОТГ як туристичного курорту та  підняти його на якісно новий рівень.

Дякуємо всім, хто взяв участь:"Ми з приємністю будемо і надалі працювати для того, щоб кожен міг навчатися та розвивати власний бізнес".

Висловлюємо подяку партнерам форуму:

  • Управлінню туризму та курортів ЛОДА
  • Пансіонату «Славський»
  • Готелю-замку «Вежа Ведмежа»
  • Піцерії «Еsposito’s»
  • ТзОВ «Карпати.інфо»
  • ТМ "КСЕНІЯ"
  • Грегорі Текстиль
  • Гостинному двору «Ковальська садиба».

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь