Про організацію роботи структурних підрозділів Славської селищної ради в умовах карантину

Дата: 19.03.2020 11:12
Кількість переглядів: 1216

 

 

 

УКРАЇНА

СЛАВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СКОЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЛАВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 02-23/28

 

смт. Славське                                                                                 18.03.2020 року

 

Про організацію роботи структурних підрозділів

Славської селищної ради в умовах карантину 

 

З метою мінімізації ризиків поширення інфекційного захворювання COVID-2019, на виконання рішення Славської селищної ради №1537 від 18 березня 2020 року, керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. В період з 19 березня до моменту стабілізації епідеміологічної ситуації у структурних підрозділах Славської селищної ради встановити дистанційний режим роботи (віддаленої роботи), а саме: виконання посадових обов’язків працівниками Славської селищної ради здійснюється за межами адміністративної будівлі по вул. В.Івасюка, 24 в смт. Славське, в місцях постійного проживання працівників селищної ради.

  2. Час початку і закінчення роботи, перерва для відпочинку й харчування працівників, які працюють в дистанційному режимі роботи зберігається у часових рамках, відповідно до правил внутрішнього трудового розпорядку.

  3. У період, вказаний у пункті 1 цього рішення, впродовж робочого часу, в адміністративній будівлі по вул. В.Івасюка, 24 у смт. Славське може знаходитися не більше одного працівника з кожного структурного підрозділу селищної ради,  які забезпечують стале функціонування органу місцевого самоврядування та виконання термінових завдань. Графік виходу таких працівників розробляється керівниками відділів, з урахуванням специфіки діяльності та кількісного складу структурних підрозділів, та погоджується з відповідним профільним заступником, у підпорядкуванні якого перебуває структурний підрозділ.

  4. На час функціонування у Славській селищній раді дистанційного режиму роботи працівникам нараховуються та виплачуються усі виплати, що нараховуються у звичайний робочий період, незалежно від місця виконання посадових обов’язків.

  5. Відділу бухгалтерського обліку  забезпечити своєчасне нарахування та виплату працівникам заробітної плати  з урахуванням усіх передбачених доплат, надбавок та премій.

  6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Славський селищний голова                                                         Володимир Бега

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь