З Днем захисника України

Дата: 14.10.2020 09:49
Кількість переглядів: 4759

Шановні захисники України!

Сердечно вітаю вас з особливим для кожного українця днем, який уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі – Днем захисника України!

Сьогодні ми відзначаємо свято всіх, хто любить Україну і всім серцем відчуває відповідальність за її долю, робить вагомий внесок в оборону рідної землі – учасників війни за нашу Незалежність, службовців Збройних Сил України, Національної гвардії, працівників оборонних підприємств, волонтерів.

Нині, коли на східних теренах нашої держави знову триває боротьба за свободу і незалежність України, я щиро дякую кожному українському воїну, який щодня і щомиті демонструє мужність та героїзм, відвагу та бойове братерство. Ви змогли довести ворогу, що означає справжня українська нескореність та відчайдушність.

Схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за нашу благословенну Українську землю.

14 жовтня здавна поєднує багаті і славні християнські традиції, спадщину українського козацтва, армії Української Народної Республіки, УПА. В цей день, українці, які живуть за християнськими цінностями, також святкують величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Переконаний, що захисники України надалі мужньо та надійно будуть стояти на варті міцної і суверенної Української Держави. А незмінно допомагатиме їм у цьому Покрова Пресвятої Богородиці.

Щиро бажаю кожному Захиснику України міцного козацького здоров’я, мужності і сил! Нехай у ваших сім’ях панує спокій та благополуччя, а над нашою Батьківщиною простягається тільки мирне небо!

Слава Україні!

З повагою 
Славський селищний голова      Володимир Бега

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь