Захар Беркут. Гірськолижний курорт & готель шукає кухарів
Захар Беркут. Гірськолижний курорт & готель шукає кухарів
ТОВ «ГК ВОЛОСЯНКА» - гірськолижний курорт «Захар Беркут», що знаходиться в Карпатах, неподалік від смт Славське, в с. Волосянка і складається з готелю «Захар Беркут» із фольк-рестораном, кафе швидкого харчування «Три чайники», готелю та ресторану «Високий Верх» на вершині гори, крісельного витягу зі спареними кріслами, бугельних витягів та систем гірськолижних трас, оголошує конкурс на заміщення посад кухар холодного цеху та кухар гарячого цеху.
Основні обов’язки кухаря холодного цеху
Дотримання стандартів роботи на кухні (приготування страв, зберігання продуктів, гігієни та ін.)
Підготовка складових згідно з технологічними картами
Участь в інвентаризації
Прибирання робочого місця
Основні обов’язки кухаря гарячого цеху
Дотримання стандартів роботи на кухні (приготування страв, зберігання продуктів, гігієни та ін.)
Участь в інвентаризації
Прибирання робочого місця
Основні вимоги
Знання української та європейської кухонь
Знання розробки м’яса, риби
Навички роботи згідно зі стандартами: приготування, вигляду та якості страв (згідно з технологічними картами та калькуляціями)
Знання правил використання обладнання та кухонного інвентарю
Знання правил зберігання продуктів та напівфабрикатів та ін.
Що пропонують
Офіційне працевлаштування відповідно до КЗпП України, забезпечення всіх гарантій та норм
Вчасну, конкурентну і прозору оплату праці
Оплачувані лікарняні та відпустки
Безкоштовне харчування в межах визначеного ліміту на 1 день
Комфортні умови праці
Проживання в кімнаті персоналу в готелі
Графік: 7/7 з 08.00 до 20.00 год.
Звертатись за телефоном: 067 770 08 94, Тетяна.