ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення з приводу присвоєння назви вулиці Бойківська гора на території села Тухля Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Дата: 14.06.2024 08:44
Кількість переглядів: 59

  1. Організатор громадського обговорення: Славська селищна рада

  2. Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власностіпропонується присвоїти назву вулиці Бойківська гора на території села Тухля Славської селищної ради.

  3. Суб’єкти, що вносять пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власностіСлавська селищна рада за результатами комісії з питань найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Славської селищної ради від 11 червня 2024 р. відповідно до звернень громадян Тимоцка Миколи Миколайовича та Барни Марії Миколаївни.

  4. Строк проведення заходів з громадського обговорення:  з 17  червня 2024 року  по 17  серпня  2024 року.

  5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): зауваження та пропозиції подаються до 17 серпня 2024 р.:

  •  в електронній формі на офіційний вебсайт Славської селищної ради за посиланням  http://slavska-gromada.gov.ua/ або на електронну пошту rada@slavska-gromada.gov.ua;

  • у письмовій формі на адресу: вул. В. Івасюка, 24, селище Славсько, Стрийського району Львівської області, 82660

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та географічне місце; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

  1. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 82660, Львівська обл., Стрийський р-н, с-ще Славсько, вул. В. Івасюка, буд. 24, е-mail:  http://slavska-gromada.gov.ua/

  2. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського   обговорення: підсумки громадського обговорення будуть оголошені протягом 10 (десяти) робочих днів після завершення його проведення  27 серпня 2024 року, на офіційному сайті Славської селищної ради.

  3. Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування та архітектури Кончевич Олег Андріанович.(тел. 0678830182)

 

Громадське обговорення здійснюватиметься відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського)тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Положення «Про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території  Славської селищної ради».

 

Додаток 1.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь