Повідомлення про оприлюднення Проекту «Генеральний план с. Волосянка Львівська область Стрийський район Славська селищна рада»

Дата: 19.06.2024 18:34
Кількість переглядів: 277

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту генерального плану села Волосянка Стрийського району Львівської області.

Мета розроблення:

- Розвиток об’єктів рекреації та благоустрою в сільській місцевості з урахуванням вимог доступності та забезпечення санітарно-гігієнічною інфраструктурою;

- Покращення стану дорожньо-транспортної інфраструктури в селі з урахуванням вимог доступності людям з інвалідністю, маломобільним групам населення та забезпечення безпечного пересування з урахуванням маршрутів під’їзду до освітніх, медичних та соціальних установ;

- Забезпечення населеного пункту велосипедною інфраструктурою;

- Створення туристичних та тематичних маршрутів у громаді та нанесення їх на інтерактивну мапу;

- Забезпеченість водопостачанням та каналізуванням населення;

- Збільшення кількості громадських просторів для короткочасного відпочинку населення;

- Забезпечення розвитку малого та середнього бізнесу, орієнтованого на інновації;

- Оновлення озеленення громади з урахуванням кліматичних умов регіону.

Склад та зміст містобудівної документації визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту – Рішення Славської селищної ради №1020 від 20.06.2019 р. "Про надання дозволу на розроблення генерального плану с. Волосянка Сколівського району Львівської області".

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Славська селищна рада Стрийського району Львівської області (82660, Львівська обл., Стрийський р-н, смт Славсько, вул. В. Івасюка, буд. 24).

Замовник містобудівної документації – Виконавчий комітет Славської селищної ради

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 19.06.2024 р. до 19.07.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Славська селищна рада Стрийського району Львівської області (82660, Львівська обл., Стрийський р-н, смт Славсько, вул. В. Івасюка, буд. 24).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

09.07.2024 року о 14:00 год. в приміщенні Народного дому селища Славсько.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Славська селищна рада Стрийського району Львівської області (82660, Львівська обл., Стрийський р-н, смт Славсько, вул. В. Івасюка, буд. 24).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 19.07.2024 р. включно до Славської селищної ради або на електронну скриньку: rada@slavska-gromada.gov.ua.

Відповідальною посадовою особою Славської селищної ради за організацію розгляду пропозицій є Начальник відділу архітектури та містобудування Славської селищної ради - головний архітектор Славської селищної ради – Олег Кончевич. Телефон для довідок: (03251)-42-5-66.

 

Додаток 1.

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9.

Додаток 10

Додаток 11

Додаток 12

Додаток 13

Додаток 14

Додаток 15

Додаток 16

Додаток 17

Додаток 18.

Додаток 19

Додаток 20

Додаток 21

Додаток 22

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь