Art house «Бойківські обереги»: якісні послуги, оптимальні ціни

Дата: 23.07.2024 15:14
Кількість переглядів: 93

На Сколівщині кожний, хто мав потребу у високоякісній друкованій продукції, добре знає фірму Віталія Тренича Art house «Бойківські обереги». Своє сходження на підприємницькі вершини чоловік розпочав у серпні 2008 року, заснувавши компанію, що спеціалізується на наданні поліграфічних послуг. Спершу виготовляли лише брошури, візитки, листівки, банери тощо. Згодом спектр послуг збільшився, почали займатися друком на металі, брендуванням одягу, а майстерня зарекомендувала себе як надійний та конкурентоспроможний гравець у своєму сегменті ринку.

За словами Віталія, він постійно прагне не тільки удосконалювати якість послуг, а й розширювати грані бізнесу. Саме тому взяв участь у проєкті «єРобота» й отримав мікрогрант. Ці кошти дали змогу реалізувати кілька важливих ініціатив. «Я придбав сучасний лазерний друкувальний апарат для виконання зображень на фотокерамічних виробах: чашках, тарілках, блюдцях, плитці, а також на металевих табличках. Завдяки цьому обладнанню підвищилася продуктивність та якість виробів, а послуги клієнтам сягнули вищого рівня»,  радіє підприємець

Віталій Тренич також створив робоче місце та працевлаштував за трудовим договором нового співробітника. Як стверджує власник майстерні, після капіталовкладення фірма Art house «Бойківські обереги» стала активніше рекламувати свою діяльність, збільшилася клієнтська база, зросли обсяги продажів, а відповідно і прибутки. Тепер майстерня має всі ресурси, щоб задовольняти запити найвибагливіших замовників.

Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі «Дія» (https://bit.ly/3NpFdDn), процедура описана за посиланням https://www.dcz.gov.ua/people/micro. Перевірку ділової репутації претендента на отримання коштів проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.

Львівський центр професійно-технічної освіти надає онлайн-консультації з аспектів реалізації грантової програми та написання бізнес-плану, а також на платформі ZOOM проводить дводенні семінари (деталі – https://bit.ly/42cxVcH). Консультації з питань участі у програмі «Власна справа» можна отримати у підрозділах обласної служби зайнятості (адреси – http://surl.li/ussof), а також за тел.: +380966825183.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь